منظور از سرویس قابلمه فورج چیست؟
فورج از جمله اصطلاحاتی است که امروزه بسیار در بحث خرید انواع قابلمه بیان میشود و شاید برای شما هم سوال باشد که منظور از آن چیست؟ در کنار روش های مختلفی که در صنعت تولید ظروف پخت پز استفاده میشود، روشی تحت عنوان فورج نیز وجود دارد. در تولید ظروف آلومینیومی معمولاً برای فرم دادن ورقه هایی با ضخامت کمتر از روش دستی استفاده میشود و محصول نهایی به دلیل ضخامت کم خیلی زود در اثر حرارت و یا فشار تغییر شکل میدهد و در صورتی که دارای لایه نچسب نیز نباشد در اثر برخورد با مواد اسیدی دچار خوردگی خواهد شد. اما زمانی که از آلیاژی به نسبت سخت تر و با ضخامت بیشتر استفاده میشود، بطور مثال (ظروف دایکاست یا همان ظروف چدنی) بدلیل اینکه این گونه ظروف دارای ضخامت زیاد، وزن بیشتر و سختی آلیاژ، شکنندگی بیشتری هستند به همین دلیل برای تغییر شکل این مدل ورقه های آلومینیومی از روش فورج استفاده میشود و محصولی که در نهایت تولید شده است از لحاظ فشار، شکنندگی و مقاومت در برابر حرارت بالا بسیار مناسب است. در واقع در روش فورج به منظور شکل دهی فلزات آنها را تحت فشار قرار میدهند و یا در حالت گداخته و با کمک قالب و پرس عملیات شکل دهی را انجام میدهند. معمولاً برای تولید ظروف نچسب مانند تفلون، گرانیت و … از روش فورج استفاده میشود.
مزایای ظروف نچسب فورج
- استفاده از آلومینیوم خالص ۹۸/۵ درصدی
- یکنواختی و صاف بودن در محصولات
- استحکام بالا و عدم شکنندگی
- امکان بازیافت مجدد محصولات
- پوشش داخلی گرانیت
- استفاده از رنگ سیلیکونی مقاوم در برابر حرارت